Vevőtájékoztató

Honlapunk termékeink bemutatását és az Ön tájékoztatását szolgálja. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkat igyekszünk minél közelebb vinni Önhöz, anélkül, hogy személyesen kelljen elfáradnia Szeged vagy Dunaharaszti telephelyünkre.

Honlapunk nem webáruház! Vársárlási szándékát azonban minden egyes terméknél jelezheti, bejelentkezés nélkül megteheti.

Rendelési igény elküldése:

A kiválasztott termékeket összegyűjtve, néhány adat megadásával értesítést kapunk, miután egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a vásárlási igény megerősítése és a részletek egyeztetetése céljából.

A rendelési igény elküldése nem jelent megrendelést!

Megrendelés:

Kollégánkkal történő kapcsolatfelvétel során megerősítheti vásárlási szándékát és véglegesítheti megrendelését a részletek pontos egyeztetése után.

Cégünk nagykereskedés, ezért a minimális rendelési érték telephelyi átvétel esetén nettó 5.000Ft. A kívánt átvételi időpont előtt minimum 24 órával kérjük írásban leadni megrendelésüket.

Kiszállítás:

A szállítási díjat és szállítási határidőt minden esetben egyedileg határozzuk meg visszaigazoláskor. Szállítási- és csomagolási díj minimum 4.000Ft, kivétel azon termékek esetében, ahol külön feltüntetésre kerül az ingyenes kiszállítás opció.

Egyéb megjegyzés:

Az árak tájékoztató jellegűek!

Rendelési igényéről visszaigazolást küldünk, melyben a szállítás költségéről is tájékoztatjuk annak függvényében, hogy a rendelési igénynél milyen adatokat ad meg.

A képek nem minden esetben felelnek meg a valóságnak (színben és méretben is eltérhetnek a valóságtól), erről részletes tájékoztatót telephelyeinken kaphat, időpont egyeztetés után.