Pálinkafőző üst+ üstház 80 L-es PANKA

Pálinkafőző üst+ üstház 80 L-es PANKA
Pálinkafőző üst+ üstház 80 L-es PANKA Pálinkafőző üst+ üstház 80 L-es PANKA Pálinkafőző üst+ üstház 80 L-es PANKA Pálinkafőző üst+ üstház 80 L-es PANKA
Kifutó
120 015 Ft
- + db
Gyűjtőbe
524
Termékkód: 15428
Vonalkód: 5999094308336
Kedvencek

80L Réz üst lekvár/étel előállításához.

Optimális felhasználású réz üst, beépített vegyestüzelésű (gáz/fa) dönthető üstházzal.

Nagyobb mennyiségű étel elkészítésére, falusi túrizmus által trendinek számító melegvíz biztosítására, lekvárok előállítására az egyik legalkalmasabb.
A réz edényekkel leginkább tévében, főzős műsorokban, szállodákban, látvány éttermekben, régiesen berendezett éttermekben kellékként a falon stb. találkozhatunk.
Elsősorban a réz, kimagasló egyenletes, gyors hővezetése-elosztása miatt profi szakácsok munkaeszköze.
A réz edények azonnal reagálnak a hőhatásra, azaz pillanatok alatt változtathatjuk a serpenyőnk, edényünk, ételünk hőfokát…

Tudta?:
- A réz vízszűrőként működhet. Elegendő néhány órán keresztül hagyni az edényt csapvízzel, hogy tiszta és használatra kész legyen.
- Az energiatakarékosság nyilvánvaló előnyein túl meg kell jegyezni, hogy bizonyos típusú ételeket egyszerűen, gyorsabban, ízletesebben
lehetetlen elkészíteni.
- A szakácsok mindig ezt a fémet választották a legmegfelelőbbnek a főzéshez.
- Bizonyított, hogy a réz, az ezüsthöz hasonlóan, antiszeptikus hatással is rendelkezik. Az antiszeptikumok feltalálása előtt még fertőzések fertőtlenítésére és megelőzésére is használták.
- Főzési idő kb. 30% -kal csökken, és ez viszont lehetővé teszi több vitamin és tápanyag megtakarítását a kész edényben.